Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Hunterspirit
Alkotások száma: 298
Regisztrált: 2006-05-03
Belépett: 2016-05-15
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Egyéb prózai alkotások (20)
-Mese (1)
-Dalszövegek (13)
-Elbeszélések (5)
-Gyermekrovat (Versek) (1)
-Versek (245)
-Úti kalandok (3)
Képgaléria
-Fotók (6)
Feltöltve: 2006-06-15 06:57:02
Megtekintve: 1503
Celebrity-4 4.rész
- Te Jó ÉG! Ez meg ki..?!
- Haito! Haito! Csapó 3. Hahhó' jóreggelt! - vigyorgott az operatőr.
Haito elpirult. - Igazán említhetnétek, ha beálltunk..
Gin, a pincérrobot -akit a múlt egy figyelemreméltó vívmányáról neveztek el- már közledett egy újabb pohár berggel.
'Nah, ismét benneragadtam. Affene. Ez rosszabb mint a mókuskerék' - bár fogalma sem volt róla, mi az.
Haito körül-belül négyszer próbálta otthagyni a sorozatot. Egyszer, amikor a forgatókönyv szerint a háromlábú kissámlik inváziója tört a Földre NY. u. 3,9 milliárdban, meg háromszor az eljegesedéskor. Hiába, rossz idők jártak a Földre...
Ugyan némi problémát felvet a forgatókönyvírók részéről, hogy miként következik be jégkorszak egy olyan időszakban, amikor a Nap tisztességes vörös óriássá dagadozik..... Ha mással nem, hát a globális (univerzális xD) felmelegedéssel 'levezethetjük'.
Khm. Az a sok idő, amelyet a kiképzésekre fordítottak, nem igazán tudományos előmenetelüket szolgálta.
- Heldúr! Itt Haito parancsnok! 311-es jelzés. Nem tudunk fölszállni! A plazmaágyúk..... - játszotta a 'nemis'szerepet Haito, aki -míg betanult szövegét igen gördülékenyen adta a kamerának (ami mint mondtuk, igen primitív volt, ugye.)- közben azon gondolkozott, van-e otthon elég szinterém.
A szinterém tulajdonképpen Haito kedvenc ennivalója volt, egy kis szinplivel bármikor szívesen elfogyasztott valamennyit. (Jó, hogy mi is értsük: vajkrém kiflivel.)
(Már mondtuk, hogy a kamerák elég kezdetlegesek voltak?)
Forgatás után ivott még egyet Artaval, aki egyáltalán nem volt 'állapotos'. Aztán filozófikus kedvébe tenyerelvén eltűnődött rajta, milyen idétlen szó is az 'állapotos'. Mindenkinek van valamilyen "állapota", nemde?
- Te, Atna! - a rendezők nem igazán fáradoztak azzal, hogy új sorozatbali nevet találjanak ki. Meg amúgy is: a legtöbb név elpusztult a Nyugatkor.
- Te, Atna! - folytatta. - Milyen hülye szó az, hogy állapotos?! Legközelebb, ha ebbe' a ..sorozatnak, sorozásnak.. nah sorozatnak csúfolt dologban szóba kerül a gyerek, mondd azt, hogy...vemhes vagy! - Haito iszonyatosbüszke volt magára, és hogy ilyen földpusztulási állapotban is ennyire vág az esze..! Nem hiába, nem hiába választották be a sorozat főszereplői közé!
Ezzel gondolatai ismét visszakanyarodtak a megszokáshoz, ami életét mindig ugyanoda vitte vissza: a sorozathoz, ami akármilyen gagyi volt, szerette.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!