Üdvözlünk a regisztrációs felületen.

Miért jó ha regisztrált felhasználó vagy?

Lehetőséged nyílik műveket elhelyezni / feltölteni az Artagora Pro-Artagora adatbázisába, megosztva azokat másokkal. Véleményezheted a már regisztrált műveket, valamint használhatod a belső űzenő rendszert. Saját privát galériát alakíthatsz ki amikhez jelszavas hozzáférést biztosíthatsz más felhasználók számára. A fórum szobákban hozzászólásokat tehetsz, valamint saját szobákat hozhatsz létre. Vásárolhatsz a webshopban. Saját levelező rendszered lehet. De ez csak pár megemlített dolog ami a regisztrációval megnyílik elötted.

A regisztráció minden felhasználó számára díjtalan és korlátlan időre szól.

A regisztrációs lap kitöltésével, és elküldésével fogadod az alábbi feltételeket:

- Tilos feltölteni a következőket:
  • Bármely politikai vagy politikai csoportot sértő alkotást.

  • Bármely etnikai csoportot sértő alkotást.

  • Pornográf tartalmú fotókat (rajzok és festmények nem tartoznak ide).

  • Balesetet vagy bármely sérülést tartalmazó fotókat.

  • Reklám anyagokat.

  • Más hasonló tartalmú weboldal linkeket.


- Az adatlap publikus részei más felhasználók számára is elérhetőek lesznek.

- Az adatlap nem publikus részeit kizárólag az Artagora Pro-Artagora főszerkesztője vagy adminisztrátorai láthatják és harmadik személynek csak a felhasználó írásos engedélyével adhatják ki.

- Minden felhasználó saját elhatározásából tölti fel az alkotásokat az adatbázisba.

- A feltöltött alkotások jogi tisztaságáról és jogdíjairól a feltöltést végző felhasználónak kell gondoskodnia és minden felelősség őt terhel.

- Az Artagora Pro-Artagora főszerkesztője saját belátása szerint nézhet bele a felhasználók belső üzeneteibe, módosíthatja a felhasználók adatait, valamint törölheti bármely hozzászólásukat, vagy alkotásukat, továbbá a felhasználók kérésére módosíthatja a művek tartalmát.

A feltételek be nem tartása esetén az Artagora Pro-Artagora üzemeltetője / főszerkesztője saját belátása szerint járhat el. A felhasználó fiókját beleértve a teljes alkotási listáját, valamint minden a felhasználóra vonatkozó adatot, azonnal és indokolatlanul törölhet a rendszerből. A felhasználót ért esetleges károkért az Artagora Pro-Artagora és annak főszerkesztője / üzemeltetője valamint tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.

A felhasználók által feltöltött adatokért ide értve az irodalmi és képi alkotásokat valamint az adatlapokat és a felhasználók adatait egyaránt az Artagora Pro-Artagora és annak üzemeltetője / főszerkesztője valamint tulajdonosa, semmilyen felelősségre nem vonható.

Deaktiválás:
Abban az esetben, ha regisztrált felhasználóddal 3 hónapig nem lépsz be a rendszerbe és semmilyen aktivitást nem mutatsz, autómatikusan deaktiváljuk a hozzáférésedet. A deaktiválásról email üzenetet küldünk, amiben egy újra aktiválási linket kapsz. Ezzel a linkkel újra aktív státuszba helyezheted a hozzáférésedet. A deaktív állapot a feltöltött alkotások mellett jelölve lesznek. Amennyiben 6 hónap lejártával sem lépsz be a rendszerbe, az adminisztrátor saját belátása szerint törölheti a hozzáférésedet.
Regisztráció:
Felhasználónév:
Email:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
Neme:
Születési dátum:
Regisztrálok