Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Sincomi
Alkotások száma: 421
Regisztrált: 2006-02-20
Belépett: 2009-04-21
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Egyéb prózai alkotások (77)
-Mese (21)
-Versek (310)
Műfordítások
-Versek (1)
-Egyéb Irodalmi alkotások (2)
Feltöltve: 2007-04-27 06:09:26
Megtekintve: 642
10 szabály - nôk számára
Azok számárs akik egy állandó párkapcsolatra törekszenek. Mi kell a férfinak?

1. Be kell látnod hogy hibátlan féfiak nincsenek. - Ilyenfajta isteni lovagok a romantika területe produkálni. Vagy a kiskorúaknál kialakult férfikép jelenléte. De jó hirem van, hogy a helyzet mégsem rosz - nemkell elcsüggedni - mert igazán sok a megfelelôen jó féfi.

2. Az izgalmas félfiak boldogtalánná tehetik az nôt. - A férfiak egy része fél a közelségtôl, ez ismeretes. Kölömbség van a szeretet és a nemi felhevültség között. Sokan eltévesztik.

3. Ha megpróbálod megváltoztatni a férfit az nemfog sikerülni. - Vannak sok más érdekes dolgok amikkel eredményesebben foglalkozhatsz miért ne azzal.... Ne a férfi legyen az életed állandó projektje akit megváltoztatni szeretnél - úgysem fog sikerülni.

4. Felnöttnek lenni azt jelenti hogy nekeljen az "apa". - A férfiak egy felnött társat keresnek és nem egy nyavajgó lányát. Nemszeretik a gyermekesen játszó manipulációval foglakozó nôket. Ezek elöbb utóbb elûzik a férfit. Felejtsd el hogy könnyeiddel szerezd meg az akaratodat az "apu" elött.

5. Ha mérges vagy és kiborult megijeszti a férfit. - Ha van benned régi sérelmeken alapuló érzelem vagy hasonló amit nem dolgoztál fel (ki akar robbanni), az ebböl eredö kirobbanások stb eltaszitják a férfit. Nem tôle kell elvárni hogy amit neked kell megemészteni azt megtegye. Elég sok baja van a saját magával..

6. A férfi nem képes önérzetet adni a nônek. - Neki is kevés van belôle. Amikor erre vár a nô sokszor csalódni fog. A férfi a maga önérzetéért harcol.

7. A sok jó férfi észrevétlenül megy el tovább melletted. - A féfi legjobb tulajdonságai csak idövel lesznek nyilvánossá a nô elött. Az izgalmas férfiak viszont hamar magukra vonják a figyelmedet de általában nemtudnak többletet adni a nônek amire szügsége van az érzelmi téren.

8. Kevesebb elvárások szabadabbá tesznek. - Ha az elôitéleteid nem gátolnak akkor sok uj kellmes felfedezésekben is lehet részed. A férfiak félnek ugynis a rejtett elvárásoktól ami "bezárja" öket és kizárnak téged. Ha csak barátkozól talán elárulják neked titkaikat.

9. A férfiak szeretik az erôs de ugyankkor gyenge nôket. - Ezt a mágikus kombinációt csak nôk tuják létrehozni. A nô legyen erôs ahhoz hogy tudni merje megmutatni nôiességét/gyengéd oldalát is.

10. Az udvarlás gyönyörüséges. - Ha nô keveli a férfit akkor nem ellenkezik az udvarlás ellen hanem élvezi azt. Talán az életének a legszebb szakasza. A féri is szeret "harcolni" a nôért. Ne vedd el tôle túl hamar ezt a lehetöséget!

folytasás köv ha igény van rá
az ihletett adta - Smart women foolisch choices
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
Edi
2007-05-04 19:20:44
várom...
2007-04-29 20:15:31
nagyon tetszik és tanulságos:)
és igen, van rá igény:))