Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Bogumil
Alkotások száma: 553
Regisztrált: 2005-12-27
Belépett: 2008-08-01
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (150)
-Egyéb prózai alkotások (224)
-Elbeszélések (119)
-Versek (24)
-Úti kalandok (34)
Feltöltve: 2006-10-27 12:28:48
Megtekintve: 2743
A Sátán lelke-3
3.

Repültek az évek és közeledett a hetvenhetedik éve, amikor lejár a Sátánnal kötött szerződés és lelkét át kell adnia neki. Dalma csak annak élt már, hogy fiát megnősítse, és unokáiban gyönyörködhessék. Sehogyan sem akarta megérteni, hogy fia a homoszexualitás miatt képtelen a házasságra. Úgy élt kis világában, mint egy elvarázsolt hercegnő. Hetvenkétévesen befejezte a nagy utazásokat. A médiumkodással is felhagyott. Csak Brútus és a fia jelentette neki a mindennapokat. Alig hogy elhaladta a hetvenkettedik évét szörnyű csapás érte: szeretkezés közben strokkot, úgynevezett agyi történést kapott és féloldalára lebénult. Hála Müllernénak aki a cselédszobából berohanva konstatálta a helyzetet azonnal riasztotta a mentőket.

Dalma hihetetlen életösztöne diadalmaskodott és pár hónap alatt tökéletesen felépült. De, a baj nem jár egyedül. Egyik követi a másikat. Csípő izületei kikoptak és mindkét csípejébe protézist kellett beültetni. Ettől kezdve nem hagyta el a lakást. Megszűntek az esti séták Brútussal. A kávéházi csevegések. Lassan elmaradtak az ezoterikus barátnők is. Új szórakozást talált magának: TV-ét nézett, olvasott és megtanult számítógépen dolgozni. Ezek a szórakozások teljesen kitöltötték a napjait.

Reggel fél hatkor ébredt. Müllerné kikísérte a fürdőszobába. Megtisztálkodott. Elfoglalta a helyét a TV előtt és nézte a Napkeltét. Müllerné a zsúrkocsin elégördítette a reggelit. Miközben falatozott le nem vette volna a szemeit a képernyőről. Hangosan vitatkozott az interjúalanyokkal. Szidta a pártokat, a hülye politikusokat. Kilenckor kikapcsolta a TV-ét hallgatta háttérként a rádió délelőtti műsorát. Közben olvasgatott. Beiratkozott a Magyar Könyvklubba és nyakra, főre rendelte a jobbnál jobb könyveket.

Aztán, ha ezt is elunta, akkor ebédig bekapcsolta a számítógépet és szörfözött az Interneten. Sok barátot szerzett és naponta több ismerőssel is MSM-ezett szimultánban. Volt úgy, hogy egyszerre négy lap volt nyitva a képernyőn. Délben ebéd. Ebédután kávézás Müllernéval, kétóra alvással egybekötött szieszta. A délután olvasással és rádiózással telt el. Pontosan este hatkor vacsora. Müllerné begördítette a TV előtt trónoló Dalma elé a vacsorát. Ő pedig sorra nézte a Duna Tv, az RTL klub, az ATV, és az MTV híradóit.

A híradók után fekvés. Éjfélkor felébredve Brútussal egy kiadós szeretkezés következett. Ilyenkor úgy vonyított a kéjtől aléltan fetrengve, mint a kutya holdtöltekor. A szomszédok már többször feljelentették csendháborításért, de nevetve kifizette a bírságot. És egy időre szűkölésbe ment át vonyítás helyett, de, aztán ha elkapta a hév, akkor újfent úgy vonyitott, mint a fábaszorult féreg.

Bár a médiumitás és a sátáni erő nem veszett ki belőle, hiszen Brútus naponta feltöltötte, már nem űzte az ipart. Történt, hogy egy szép napon Müllerné nyugdíjba vonult, és bár a cselédszoba lakója maradt egy fiatal leányanyát szerződtettek helyette. Mostantól Müllerné csak a pasziánsszal és társalkodással ütötte el az időt Dalma asszonnyal együtt. És elérkezett a hetvenhetedik év. A Sátán megjelent Dalma előtt és kérte a lelkét, ahogy azt húsz éve szerződésben kikötötték.

Dalma azonban ellenállt és haladékot kért.
–Annyi időt hagyj még itt időznöm a földön amig meg érem, hogy a fiam megnősül, családot alapít.
–örökké akarsz élni asszony!–fedte meg a Sátán. Dalma visszakérdezett.
–Miért?
–A te fiad képtelen a családalapításra, vedd már észre magadat!
–Mért, meg van az én fiamnak mindene! Csak nem akarja elkapkodni! De, meglásd, hamarosan megnősül! Bizony mondom neked, megnősül az én fiam. –Az ördög így replikázott.

–ha a te fiad megnősül, akkor én leteszem a patáimat, a szarvamat ide eléd…
–Sátán, adj még egy kis haladékot! Megnősítem a fiamat, meglásd. – a Sátánnak megesett a szíve az anyai szeretet kicsordulásán és rábólintott. Nem volt mit veszíteni, hiszen Tamás nem adta volna fel semmi kincsért melegségét. Az asszony lelke így is, úgy is az övé volt már, csak idő kérdése volt, hogy mikor viszi magával a pokolba. Rövid gondolkodás után adott még neki három évet. Így szólt hozzá.

–Kapol három év haladékot. Ha ez alatt nem nősíted meg a fiadat, és nem nemz neked unokát, akkor vele együtt viszem mindkettőtök lelkét a pokolba!
–Köszönöm, köszönöm! Hálálkodott Dalma a Sátánnak, mire az egyet bucskázott a fején át és eltünt mint Kossuth a ködben. A sors keze közrejátszott és Dalma malmára hajtotta a vizet. Tamást húszévi együttélés után elhagyta meleg barátja, aki nála tizenötével volt idősebb. Ő vezette be a homoszekszualitás rejtelmeibe. Úgy éltek ők ketten, mint a vadgerlicék. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra szívinfarktus végzett vele. Tamás karjaiban lehelte ki a lelkét.

Tamás siratta egy ideig hű ágyastársát, majd kezdte őt emlékké nyilvánítani magában. Most, hogy felszabadultak az estéi, minden nap az esti kávézáson megjelent a mamánál. A mama pedig zúdította rá a szemrehányásokat és kérlelhetetlenül sarkalta a nősülésre. Tamás egyre csak kitért a dolog elől. Hanem amint az új házvezetőnő a családba került Tamás felfigyelt annak adoniszi szépségű tizenéves fiacskájára. Lassan összebarátkoztak és elválaszthatatlanok lettek egymástól. A tizenötéves Krisztián egyre sűrűbben vendégeskedett az ötödik emeleti rezidenciában.

Tamás bevezette a brókerség rejtelmeibe. És miközben szörfözhettek a Neten, egy-egy Gay pornó oldalra is rákattintott. Krisztián eleinte érdeklődéssel figyelte az aktusok képeit. Aztán összeért az ajkuk és véghetetlen csókban forrtak össze. Krisztián beleszeretett a gyönyörű ifjúba. Az anyja, Magdika igencsak megkedvelte az inteligens, világfit és kezdte behálózni. Mindenképen szerette volna megszerezni férjül, még olyan áron is, hogy tudta, mert nem volt vak, látta is, hogy a két fiú összemelegedett. Így fordult egyik este Tamáshoz.

–Beszédem van magával.
–Állok elébe.
–Tudja, mi jár pedofíliáért?
–Tisztában vagyok vele Magdika.
–Ha nem fejezi be a fiammal ezt a bűnös viszonyt, akkor feljelentem.
–De, Magdika, hogy tehetne ilyet, hiszem maga, mint bűntársam féléve szemet huny a ferde hajlamunk felett.
–Letagadom.
–Megtenné?
–Meg én. Azazhogy van egy kiút.
–Mi légyen az?
–Ha szót fogad az édesmamának és megnősül.
–Rendbevan. Feláldozom magam. Feladom agglegénységemet, eldobom az özvegyi fátylat és nőül veszem magát egy zabigyerekkel, aki a hitestársam lesz, maga pedig a törvényes felségem. Így gondolta.
–Pontosan. Beletalált a közepibe. Akkor áll az alku?
–Áll. A mama nyolcvanadik születésnapján egybekelünk.

Az édesmama megörült, hogy fiának végleg bekötik a fejét. Magdika és Tamás az ő kedvéért eljátszotta ezt a kutyakomédiát. Annak rendje és módja szerint megtörént a polgári esküvő. A kislakodalmat, melyre Dalma meghívta összes régi ezoterikus ismerőseit, és volt barátnőit a Gurmandban tartották. Javában állta a bál. Folyt a pezsgő. Ropták a táncot. Dalma az asztalfőn trónolt a mátkapár között. És eljött az éjfél. Hűvös szellő fuvallattal vibrálni kezdett a levegő. Krisztián egyet bucskázott a fején át és visszaváltozott Sátánná. Mert azt tudnunk kell, hogy a Sátán bújt Krisztián bőrébe, hogy elcsábítva Tamást nősülésre bírja. Mindenki elhűlve meredt a patás, nagyszarvú frakkot viselő ördögre.

Az pedig meghajolt Dalma előtt. Karját nyújtotta neki és Brutushoz vezette. Ráültek mindketten a Sátán kutyája hátára, és nyílegyenesen kirepültek a nyitott ablakon. Meg sem álltak a pokolig.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2006-11-03 05:05:53
Ez a nevír,már a fórumokban is belémkötött.Kis buta liba,az audrei szekértolója. Kalap rá.
2006-11-02 20:51:36
Onnan jöttem most, olvastam a h.sz.-okat. Mindenki a saját fejlettségi színtük szerint értelmezi a dolgokat. A végén jól megaszontad!!!
2006-11-02 16:51:44
Olvasd el a ma a Fullon feltettt Irodalom klubban lévő Angyaltrombita c. irásom Audrey által irt hsz-ét. Igen,vannak erénycsőszök,akik értik az etika,és morál nyelvét,csak szórakoztatóan nem tudnak írni. Lehet,hogy én vulgáris vagyok,sőt néha penetráns,de éppen ezt szeretik bennem a barátaim,tanítványaim és az olvasóim.
2006-11-02 16:31:50
Az nekem is rosszul esett, még mindig nem emésztettem meg teljesen. Nekem nagyon tetszett a közös sorozat írás. Valami új dolog volt, és nem rossz. Már tudod a tényleges okot, miért szüntették meg? Én csak sejtem.
2006-11-02 15:15:39
Nagyon megbántottak,amikor megölték a Vadalmát. Azóta sem tudták újra indítani. Köszi a kitartásodat. Szeretettel:bogi.
2006-11-01 14:46:37
Jó, hogy a fullon is lehet olvasni az írásaidat, biztosan sok olvasónak hiányoztál, még ha h.sz.-at nem is írtak. " A túlélés ára" eddig a legolvasottabb írásod.
2006-10-31 20:33:59
De,a Sátán segítségével!
2006-10-31 20:16:47
A sátáni erők mellett van itt minden, modern dolgok is, számítógép stb. Egy kis pozitívumot is találtam Dalmában, családpárti. Mégis csak megnősült a fia.