Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Lelkes Miklós
Alkotások száma: 1971
Regisztrált: 2011-09-25
Belépett: 2021-03-13
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Gyermekrovat (Mesék) (203)
-Egyéb prózai alkotások (580)
-Mese (283)
-Dalszövegek (3)
-Gyermekrovat (Versek) (33)
-Versek (864)
-Társalgó (5)
Feltöltve: 2019-11-28 10:34:20
Megtekintve: 1449
Lelkes Miklós Zsolt Albert és a jogtágítók
Linkje: www.lulu.com

A Szerzőnek ez a könyve Kanadában jelent meg, de a www.lulu.com -ra kattintva megtekinthető, vagy akár a Szerző nevét a Lulu keresőjébe beírva, vagy az interneten (https://www.lulu.com/shop/search.ep?keyWords=Lelkes+Mikl%C3%B3s+Zsolt&type=).
Magyar nyelvű e Kanadában kiadott könyv, a világban bárhonnan megrendelhető, de az angolul nem tudó olvasóknak a Kaláka Könyvesbolt (www.kalakakonyvesbolt.com) a megrendelést magyar nyelven segíti. Megrendelhető e-book formában is, de nyomtatott könyvként is. Megrendelése technikailag egyszerű, nem bonyolultabb, mint bármilyen internetes rendelés. Kanadai dollárban kifejezett árát megrendeléskor a könyvesbolt átszámítja a megrendelő országának pénznemére.

A történet főhőse Oldfoxrascal Albert, aki egyszerre büszkén nacionalista amerikai és ugyanakkor átlagos kozmopolita világpolgár.

Kalandvágya sokféle foglalkozásba belekóstoltatja, ami néha fogvicsorgatásra készteti, de nem törik bele a foga, karrierje sem. Fő foglalkozása végül a jogtágítás lesz.

Miként lehet a jogot tágítani?

Aki e könyvet elolvassa, az megtudja. Közben nevethet is, részben a világon, de nem ritkán saját magán is. Ezen felül mást is tehet, persze, de azt is inkább ebből a könyvből tudja meg..."

Albert a fél világot bebarangolja, a sok országot most nem is említem, de a könyv néhány fejezetének címét ideírom, számával együtt: 4. Híg kávé és ócska ing, kinek jó a marketing, 6. Az év hangja – és visszhangja, 10. Albert a kórházban, 13. A harcok sűrűjében, avagy nemcsak nótára lehet gyújtani..., 16. Albert a jogtágítók egyetemén, - ha a jog kitágul, az ember elámul, 21. Jogtágító vizsga, - kitágult szemek, kitáruló láthatár, 23. Jó hajón jó hajósok, - de a jóslat csak jót hoz?, 25. Izrael érett és éretlen gyümölcsei, 30. Albert megy, az oroszlán marad, 32. Hol a jogtágítás, hol a jogszűkítés, 36. Heroin és heroina, 39. What do you do, Londonium?!, 41. Mit érdemes csinálni Franciaországban?, 43. Megszólaló meglepetés.

_________________________________________________________________

Az UNDERGROUND Kiadónál a Szerzőnek - más könyvei mellett - kalandregényei is megrendelhetőek az alábbi linkeken: A Szellemkastély Álma, https://undergroundbolt.hu/a-szellemkastely-alma, Kötéltánc,
http://undergroundbolt.hu/koteltanc, Tiltott gyümölcs, http://undergroundbolt.hu/tiltott-gyumolcs, Amazóniai rejtély, http://undergroundbolt.hu/amazoniai-rejtely, A párizsi bohóc, http://undergroundbolt.hu/a-parizsi-bohoc, A halott ember éneke, http://undergroundbolt.hu/a-halott-ember-eneke, A Macskaklub, avagy Lisette Néni kettős játéka, http://undergroundbolt.hu/a-macskaklub, Úton (elbeszélések), http://undergroundbolt.hu/uton.

Feltehetően hamarosan Nelingvila szerelmesei c. könyve is megvásárolható lesz az Underground Kiadó könyvesboltjában.

L. M. F.

(2019)
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!