Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Tibi_a_psycho
Alkotások száma: 18
Regisztrált: 2007-10-09
Belépett: 2009-01-18
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Dalszövegek (8)
-Versek (10)
Feltöltve: 2007-11-25 20:28:33
Megtekintve: 626
Sátán Sötét Sakálja
Egy akarat vagyok benned
Amit elfojtottál félelmedben
Környezeted néma ellensége
Fényes városod sötétsége.
Egy érzés ami benned zokog:
A Sátán sötét sakálja vagyok!

A vad az ártatlanok között
Gyilkos árnyék fejed fölött
A hazugság a mondataidban
Az igazság a képmutatásodban
Egy érzés ami benned zokog:
A Sátán sötét sakálja vagyok!

Erdők árnyékában alszom
A fények angyalait hajtom
Szellemként létezek a tudatban
Valami amit nem látsz magadban
Egy érzés ami benned zokog:
A Sátán sötét sakálja vagyok!

Gyilkolok, mészárolok és pusztítok
Éltetem a holdat és eltakarom a napot
Arcom az éjszaka sötét arca
Ami testedben az életet marja
Egy érzés ami benned zokog:
A Sátán sötét sakálja vagyok!

Amikor a létezés értelmét keresed
Engem kutat az ostoba értelmed
Ám soha nem lelhetsz rám
Elrejt benned az alvilág...
Egy érzés ami benned zokog:
A Sátán sötét sakálja vagyok!


Rád vadásztam és most elejtelek
Ízes-véres hús cafatokra téplek
Előbújok az árnyékból és bámullak
A széttépet tested mosolyt szül arcomra
A sátán sötét sakálja vagyok!
Új áldozat után kutatok!
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2008-02-05 10:24:00
Mindenképp köszönet a kiterjedt hozzászólásért. A Sátán szó előfordulásra bizony tudom hogy mára igen csak koptatja egy iromány, dalszöveg (de asszem ezt versnek raktam föl) színvonalát. Nem is okkult szempontból tettem bele, hanem csak egy sötét erőre való utalásként, és nem találtam jobbat a Sátánnál.
2008-02-04 14:23:30
Na Tibi erről most a Debreceni Diktátor hatalmas lebőgése jutott eszembe,A szöveg jómég tetszik is de nem tehetek róla azzonnal asszociáltam.Valószinűleg nem ismered ezen Debreceni fenegfyerekekket.Anno kb a 80 évek vége felé léptek a nyilvánosság elé egy A Sátán Kutyája vagyok cimű mutatvánnyal a hazai rajongótábor elé.Úgye abban az időben a fő meghatározó műfajok a trash és a kezdödő death hullám voltak.Na szal ők ilyen kissé vegyittet stilusban megpróbálták ezt a számot előadni és úgye mint annak idején a nyugati alapok minden a sátánról meg a háborúkról és egyébb szociális problémákról szólt a legtöbb esetben ezen zenei műfajokban ők is ezzel probálkoztak.Nekik csak egy nevetséges visitozós marhaságot sikerült összehozniuk nagyon sok sorból nem is ált tovább a szöveg mert mint egy idióta tökönrúgott próbálta nyugati szinten elvisitozni nyugati hangzással ezt a fő mottot az énekes.Iszonyatosan beégtek vele,mert annak idején a hazai rajongótáborok is már aki nem csak METALLICA tesó volt az mind csak röhögött rajtuk.A sátánozos dolgokat is adták elő komoly mélységeiben feltárva és ezáltal egy kissé érthetővé téve az olyan embereknek is akik nem ebben a közegben mozgolódtak.Megjegyzem kevés olyan zenekar létezett akik komolyabban tudták ezt a dolgot előadni.Ennek ellenére ez a szöveg tetszik és egy igen súlyos zenei alappal szerintem simán emészthetővé is vállna.Nadixnak viszont igazat kell adjak,Manapság a sokrétű metalműfajon belül sem sokan nyúlnak a sátán dolgokhoz,azért szép számmal vannak.De elkezdtek sokan a mitologiai történelmi dolgok feldolgozása felé nyúlkálni adott esetben maradtak a teljesen nyers erőszakos belezős darabolos témáknál.És itt jön nadix igaza,az ilyen szövegeket még nagyon jó zenei alappal is csak az ősarcok fogják teljes mértékben befogadni akik ragszkodnak a műfaj ős alapállapotához.A többi az már egy képlékeny dologgá vállik,akik szélesebb műfaji kategóriákon belül mozgolodnak Death/Blac/Dark/Horror/Gothic etc azok már megkérdőjelezik még zenáével is a hitelességét...Nekem azért tetszik.....Gratulálok..
2007-11-29 00:47:32
suicid?... ehhh.... nem igazán... dehát télleg szeretem az Akelát na... igazi kocsmametál... dehát mondjuk annál borultabb témát akartam ezzel vázolni.... hehe... na de eszek szarok, iszok baszok, lopok csalok, pogány vagyok
2007-11-28 16:40:38
Akelát szeretem! Kocsmametál!
2007-11-27 22:09:43
Kössz! Szeretem a kisgyerekeket..... riogatni... :D