Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Fefo
Alkotások száma: 265
Regisztrált: 2007-05-19
Belépett: 2010-10-09
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Novellák (1)
-Haikuk (8)
-Egyéb prózai alkotások (7)
-Elbeszélések (1)
-Gyermekrovat (Versek) (11)
-Versek (223)
-Társalgó (4)
Képgaléria
-Digitális alkotások (5)
-Családi képek (2)
Feltöltve: 2008-10-09 13:55:42
Megtekintve: 2586
Nyereményátadás (fénykép helyett) Dunyhának
Szia Dunyha !

Feladtam a "nyeremény könyvet", elsőbbségi levéllel !
(Tudod azt amit az Emlék c. nyereményjátékon nyertél remek írásoddal!)
Elvileg holnap meg kellene kapnod, de nem tudom hogy Nálatok nem könyvvel fűtik-e a kemencét a boszorkányok. Emiatt nagyon izgult szegény könyved. Szépen elbúcsúzott a könyvespolcon a barátaitól, meg a fényképektől is, amik nálunk a könyvekhez támasztva mutogatják magukat. Azt nagyon utálta, hogy konyhai törlőpapírba (is) csomagoltam, megalázónak tartotta. De sajnos nem volt itthon bélelt postai boríték, így meg kellett elégednie ezzel. Az első belső oldalán vitt egy kis üzenetet Neked, emiatt is feszengett, hogy milyen rondán és öregesen írtam. Mondtam neki, hogy ő sem fiatal, érezni lehet rajta a patinás öreg szagot. Azt mondta, írjam bele azt is, hogy nem szagolni, hanem olvasni kell. Ezt sajnos elfelejtettem, ezért írom most ide, hogy tudjál róla. Kívánom, hogy sokáig szeressétek egymást, legyen hasznodra minden szava, minden gondolata Neked és a családodnak. Ne feledd, egy jó könyv (is) minél öregebb, annál többet ér. Szívből kívánom, hogy még sok sok nyeremény gazdagítsa gyűjteményedet.

szeretettel ölel: fefo
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
2008-10-13 23:46:33
Haaaaj de nagy kő esett le a szívemről ! végre mehetek nyugodtan aludni, hogy megálmodjam a következő feladathoz a pályázatomat. Azt hiszem, csak a harmadik, vagy negyedik helyre fogok pályázni, mert álmatlanságban szenvedek és fogalmam sincs, mi a különbség az álom és valóság között. De kutatom a témát.
Köszönöm az értesítést . üdv. fefo
2008-10-13 22:33:54
Fefokám a könyv szerencsésen megékezett, a papírtörlő minden bajtól megóvta.
El vagyok ragadtatva, hogy milyen kedves borítóban küldted. Ettől még jobban meghatódtam.
2008-10-11 14:11:05
Köszönöm a kedves szavakat, itt izgulok, hogy megtalálja-e a postás Dunyhát, mert hát magam sem ismerem a helyet ahol lakik. Azt meg nagyon sajnálnám, ha az a szegény könyv elcsatangolna, biztosan sokáig fájna a szíve a halála előtt (mert nagy szíve van !) Szörnyű lenne valami hulladékgyüjtőben végeznie, még ha szelektív is az a gyűjtő. Ezért is várom izgatottan a híreket.
Dunnyuska légyszíves szólj, üzenj, vagy írj, ha megkaptad. üdv. fefo
2008-10-10 20:45:07
Nahát! De aranyos!
Mennyire kedves ez!
Gratulálok Dunyhának!
Fefo, Neked pedig tiszteletteljes kézcsókom!:-)

Üdv.: Chilli
2008-10-09 19:15:48
Jaj fefokám, egészen meg vagyok hatva. Megígérem, hogy nagy becsben fogom tartani. Meg azért kicsit ki is oktatom, hogy mit szégyenkezik! Én inkább büszke lennék, ha te belém írnál. :-) Főleg kézírással!