Bejelentkezés
elfelejtett jelszó - regisztráció

Alkotó: Lelkes Miklós
Alkotások száma: 1971
Regisztrált: 2011-09-25
Belépett: 2020-08-21
Publikált rovatok
Irodalmi rovat
-Gyermekrovat (Mesék) (203)
-Egyéb prózai alkotások (580)
-Mese (283)
-Dalszövegek (3)
-Gyermekrovat (Versek) (33)
-Versek (864)
-Társalgó (5)
Feltöltve: 2015-12-02 08:32:32
Megtekintve: 462
Lelkes Miklós Zsolt: Amamazóniai rejtély (könyvismertetés)
Az Underground Kiadónál most jelent meg Lelkes Miklós Zsolt legújabb könyve, az Amazóniai rejtély. Bár maga a cím talán kissé szokványos, a regény olvasója minden bizonnyal nem csalódik: izgalmas körülmények között találkozhat két másik könyv szereplőjével, Gerard Lynx-szel és Clément Ficnonnal, akik a Kötéltáncban és a Tiltott gyümölcsben is ott vannak, olykor megdöbbentő, olykor kis mindennapi kalandjaikkal.

A fordulatokban bővelkedő kalandregény középpontjában egy tábornok leánya örökségének (nagy pénzösszeg és inka aranyszobrok) megszerzése áll, valójában azonban Argentínáért folyik a küzdelem, és a világ tág panorámája bontakozik ki, összeütköző érdekekkel, törekvésekkel.

Megrendelhető az Underground Kiadó webshopjában, ahol a könyv részletesebb fülszövege is megtekinthető, valamint beleolvasási lehetőség is adódik a könyvek néhány lapjánál (az alábbi internet címekre való kattintásnál az adott könyv az Underground Kiadó webshop honlapján megjelenik).

A könyv linkje:

http://undergroundbolt.hu/amazoniai-rejtely .


A szerző kérése: akinek lehetősége van rá, legyen szíves feltenni a könyv címlapját és a megrendelésére utaló linket saját FACEBOOK (TWITTER, GOOGLE +, LINKEDIN) oldalára, - előre is köszöni.

A szerző más könyvei: Kötéltánc, Tiltott gyümölcs (kalandregények), Sárkányölők vére (színdarab az 1956-os magyarországi forradalomról), Úton (elbeszélések), Ősi kincsünk: a magyar konyhaművészet, Az Osztrák-Magyar Monarchia ízeiből (utóbbi könyv társszerzője Kolev András).

A többi könyv linkje:

http://undergroundbolt.hu/uton

http://undergroundbolt.hu/koteltanc

http://undergroundbolt.hu/tiltott-gyumolcs

http://undergroundbolt.hu/sarkanyolok-vere

http://undergroundbolt.hu/osi-kincsunk-a-magyar-konyhamuveszet

http://undergroundbolt.hu/az-osztrak-magyar-monarchia-izeibol

http://undergroundbolt.hu/catalogsearch/result/?q=Lelkes+Mikl%C3%B3s+Zsolt

(2015)
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!